Innredning til baderommet skal velges og vi har sjekket ut utvalget hos Comfort Karmøy.

Bad, Inspirasjon

Innredning til baderommet skal velges og vi har sjekket ut utvalget hos Comfort Karmøy.

Bad, Inspirasjon

Det er endel valg som skal tas i henhold til innredning på baderommet når man bygge nytt hjem. Vi har tatt turen til vår leverandør Comfort på Karmøy og Raglamyr for å se på utvalget.

I leiligheten i Beverskaret er det to baderom som skal innredes. Vi har tegnet ett bad som hovedbad tilknyttet foreldresoverom, og ett gjestebad tilknyttet vaskerom. Disse to badene skal ha to vidt forskjellige uttrykk.

Her ser dere de foreløpige tegningene på våre baderom. Det skal bli så herlig med to helt nye bad, både for store og små! Vi er veldig glade i badet vi har i huset vårt nå, det er stort og godt. For oss er et baderom et sted for rekreasjon og velvære, og skal ha en skikkelig spafølelse.

beverskaret baderom

Vår interiørkonsulent hos In Design tegnet en drømmeløsning for oss voksne ! Hvem har ikke drømt om en egen foreldrelounge med soverom og bad som er knyttet til hverandre? Vår egen lille hule fri til rekreasjon , med et suite-lignende preg. Vi ønsker en rolig spafølelse på dette badet i sort  med mørkt tre. Foreløpig er dette badet planlagt med svarte fliser og detaljer i messing.  Det skal være en stor skyvedørsgarderobe inne på dette badet.

Kristine tester badekar

Kristine tester badekar

Det andre badet ønsker vi skal være lyst i varme naturfarger. Inspirasjonen her blir mere mot det rustikke og italenske, med naturelementer. Vi så noen nydelige fliser i varmbeige hos Frøland Flis . Det skal også være en skyvedør med en skjult vaskeromsnisje på dette badet. Skyvedøren håper vi å finne i et lignende materiale som baderomsinnredningen.

comfort-baderom-6

Hos Comfort på Raglamyr tok vi oss god tid til å se på alle baderoms utstillingene. Det var mye å velge mellom både i prisklasse og stil. Vi ønsker ikke å legge for mange penger i baderomsinnredningen. Comfort har ofte mange gode kampanjer og da får vi følge med for å få muligheten til å velge det vi ønsker.

Her følger endel bilder vi fikk tatt hos Comfort Raglamyr, som viser et utvalg av innredning, tilbehør og amaturer.  Vel verdt en inspirasjonstur!

comfort-baderom-4

comfort-baderom-8

comfort-baderom-18

comfort-baderom-12

comfort-baderom-14

comfort-baderom-11

comfort-baderom-15