Beverfruer på nabotreff Hos Carlos Kaffebar.

Beverskaret, Farger, Inspirasjon

Beverfruer på nabotreff Hos Carlos Kaffebar.

Beverskaret, Farger, Inspirasjon

I førjulsstria bestemte tre beverfruer seg til å møtes for å hilse på fremtidige naboer, og ta en sweet chili latte Hos Carlos kaffebar!

Gjennom bloggingen har jeg blitt kjent med Tove Lise, en av våre fremtidige naboer. Sammen med min gode venninne Astrid, bestemte vi oss for å ta et nabotreff og bygge relasjoner og lufte ideer for våre fremtidige leiligheter.

beverfruer-hos-carlos

Med slogan «good things are going to happen»i bakgrunnen, måtte dette bare bli et vellykket møte!

Våre gode venner Astrid og Geir Ove er også fremtidige naboer i Beverskaret. Ingen av oss kjente Tove Lise fra før, men Hos Carlos kom praten fort igang. Siden vi ikke hadde med oss mennene våre på dette treffet, fant vi ut at dette måtte være et treff for» beverfruer» !

Det var veldig hyggelig å få et lite innblikk i de forskjellige løsningene vi har tenkt på for både kjøkken, stue og bad. Selv om vi har ganske likt utgangspunkt i leilighetene, blir det nok veldig forskjellig resultat.  På enkelte områder hadde vi noen felles ideer. Tove Lise og vi hadde  tegnet en nesten identisk kjøkken, mens Astrid og Tove Lise hadde endel likheter rundt fargetema og materialvalg. Det skal bli så spennende å følge med på utviklingen i de tre leilighetene!

beverfruer-jotun

beverfruer-tove-lise-og-astrid

Vi ble raskt enige om at det var en super idè å treffes for å idèmyldre litt, så tiden ikke går så sakte mot innflytning! Ikke minst er det hyggelig å bli kjent med naboer i forkant . Neste gang blir det kanskje med følge , hvis ikke beverfruene skal få være noe for seg selv! Kanskje blir vi flere på treffene våre etterhvert som nye naboer melder seg ?

beverfruer-fargeplaner

Før vi dro hjem, måtte vi stikke innom den flotte pepperkakebyen. Det er et must i førjulstiden i Haugesund sentrum. En nydelig stemning og i år var det ekstra vakkert. Jammen legger mange flid i disse husene de leverer inn til Gamle Slaktehuset! Hvem vet, kanskje beverfruene stiller med Beverskaret-pepperkakebygg neste år?

Hilsen Kristine

beverfruer-pepperkakebyen

beverfruer-pepperkakeby