Beverskaret 4 premierevisning med boller, kaffe og nye naboer!

Bygg reis deg, Terrasse, Utsikt

Beverskaret 4 premierevisning med boller, kaffe og nye naboer!

Bygg reis deg, Terrasse, Utsikt

Forrige uke var det premierevisning av Beverskaret 4 med boller, kaffe og nye naboer. Vi  fikk vårt første møte med leiligheten vår i et nydelig vær .

Odd Hansen inviterte til åpen dag i Beverskaret , byggetrinn 4 og stilte mannsterke med arbeidshjelmer og store smil. Vi møtte opp med kamera for å dokumentere denne kjekke dagen, og traff både hyggelige, nye  naboer og potensielle kjøpere. Beverskaret 4 viste seg frem fra sin beste side i sola.

beverskaret-4-8

Kjetil Alvheim fra Odd Hansen ønsket besøkende velkommen fra  i visningsleiligheten i 4.etasje, der han ventet med kaffe og boller.

beverskaret-4-9

Vi traff Tove-Lise er en av våre hyggelige, nye naboer. Vi måtte selvsagt stille opp på en selfie foran bygget, og det blir nok ikke den siste !

beverskaret-4-5I visningsleiligheten  fikk alle gjester servert kaffe og boller. Det ble fort bollefest på terrassen der naboer og interesserte samlet seg i solveggen. Hyggelig å treffe fremtidige naboer og ikke minst se utviklingen i byggeprosessen. Det er flott å se hvordan bygget reiser seg og fremtidige hjem formes.

beverskaret-4-1

beverskaret-4-3For første gang kunne vi tre inn i det nye hjemmet vårt, godt guidet av byggeleder. Vi fikk en gjennomgang i vår egen leilighet, og se utviklingen her. Rart å tenke på at det tomme betongrommet skal bli en leilighet med varme rom og hverdagsliv. Etter visningen følte vi virkelig at vi var et skritt nærmere, og gleder oss utrolig mye til å flytte inn!

beverskaret-4-10

beverskaret-4-2Utsikten på denne flotte dagen fra egen terrasse var utpåklagelig! Neste gang skal vi ta med oss klappstoler og stjele et par minutter i sola, for virkelig å kjenne på hvor heldige vi er! Denne dagen kunne vi se helt til Utsira. Og med de flotte solnedgangene vi har hatt her på Haugalandet i de siste dagene, kan vi ikke vente til å få oppleve slike fra terrassen i Beverskaret.

beverskaret-4-4

Det er fremdeles mulighet for å sikre seg leiligheter i Beverskaret 4.

Ta kontakt med Kjetil Alvheim i Odd Hansen .