Billedbonanza fra status i Beverskaret!

Beverskaret, Bygg reis deg, Uteområdet, Utsikt

Billedbonanza fra status i Beverskaret!

Beverskaret, Bygg reis deg, Uteområdet, Utsikt

Tidligere denne uken fikk besøkt leiligheten vår i Beverskaret.

Vi tok med oss mamma og pappa Vikse, og familiens femtenåring på inspeksjon av prosessen. Sammen med prosjektleder Kjetil Alvheim fra Odd Hansen kunne vi endelig bevege oss fra rom til rom i vårt fremtidige hjem.

Utstyrt med hjelm og kamera kunne vi endelig dokumentere og vise dere lesere hvordan statusen er i Beverskaret. Dere er herved advart om en billedbonanza fra leiligheten vår!

beverskaret-september-17-1

Beverskaret 4 tar form!

Fasade og uteområde

Fasademessig så er det ikke så mye som gjenstår på selve bygningene. Vinduer og vegger er tette, panel er kommet godt opp. Men det jobbes fortsatt på utsiden av byggene. Det blir et flott parkanlegg på baksiden av dette fjerde byggetrinnet. Og vi er så heldige som ligger i en etasje der leiligheten har inngang like ut mot dette. Her blir det en stor plen, blomsterkasser og gangstier til skog og mark. Det er også en lekeplass som beboernes barn og barnebarn kan boltre seg. Ved dette byggetrinnet blir det også en akebakke og en fotballbinge mot nord.

beverskaret-september-17-4

Baksiden av bygget mot nordøst, her ligger vi tett på skog og mark!

beverskaret-september-17-19

Rune og Kjetil på baksiden av leilighetene.

Opp i etasjene

De tre enhetene består av seks etasjer med to leiligheter i hver etasje. Leilighetene er av ulik størrelse. Mellom hver enhet er det en heis- og trappesjakt, og i kjelleren er det garasjer. Boder er plassert under bakkenivå. Nå var ikke heisen på plass ennå, så vi måtte ta trappene fatt for å komme til vår etasje. Sporty gjort av senior Vikse`ne, som synes det var vel verdt det! Også var det jo bare å sette seg ned og ta en pust i bakken på materialene som lå rundt om kring på byggeplassen.

beverskaret-september-17-2

Sprek gjeng som tar beina fatt oppover etasjene i Beverskaret

beverskaret-september-17-18

Godt med en pust i bakken på toppen

Entre og gang

Å åpne døra til leiligheten, og se at alle vegger var gipset og sparklet var fantastisk! Endelig fikk vi romfølelsen, og sett den flotte løsningen interiørkonsulent Rita Saltveit fra In Design hadde tegnet til oss. Den var om mulig enda bedre enn vi så for oss! Vi kommer først inn i entreen med en skyvedørsgarderobe til venstre. Rundt venstre hjørnet kommer vi inn i en gang med en liten garderobe til høyre, deretter dører til barnerom,  bad og gjesterom.

beverskaret-september-17-5

Entreen med garderobe til venstre.

beverskaret-september-17-6

Gangen med inngang til barnerom og bad.

Bad og soverom

Fra gangen runder vi hjørnet til høyre og kommer inn i hovedbadet. Når vi går igjennom dette kommer vi inn til foreldresoverom. Det blir nesten som en egen hotellsuite , nok en super idè fra Rita Saltveit! På dette badet får vi også en stor skyvedørsgarderobe, toalett, dusjnisje og badekar. Vi har også et mindre bad med dusj, toalett og skyvedør til vaskeromsnisje.

beverskaret-september-17-7

Rune og Kjetil på hovedsoverommet sett fra hovedbad.

beverskaret-september-17-12

Fra døra på hovebadet ser vi ut i stua.

Stue og kjøkken

Så kommer åpenbaringen, det vi gleder oss aller mest til. Stua og kjøkkenet blir ett stort, åpent rom på 64 kvm med en fantastisk utsikt. Vi er ikke godt vant med store rom, og ihvertfall ikke stue og kjøkken, så dette blir en stor overgang!  Mot sør er det store vinduer med utgang til den 30 kvm terrassen. Vinduene slipper inn masse, deilig lys. Kjøkkenet kommer til høyre i rommet når vi kommer inn fra gangen, og skal bare skilles fra stua med en kjøkkenøy. Ellers er det helt åpent.

beverskaret-september-17-9

Rune er meget fornøyd med romfølelsen i stue og kjøkken!

beverskaret-september-17-13

Her skal vi få mange hyggelige måltid sammen. Kjetil er selvsagt også velkommen!

Terasse og utsikt

Sist men ikke minst er det bare helt fantastisk å gå ut på terrassen og oppleve at himmel og hav åpner seg foran deg. Vi er litt i overkant glade i det himmelen og skyene leverer i all slags vær, og ser for oss endel himmelspam på Instagram og facebook når vi har flyttet inn i Beverskaret! For himmelen i Beverskaret virker veldig stor der skyene hviler majestetisk over havet vest der ute. Vi gleder oss  til neste vår, når vårsola varmer for første gang og vi kan trekke oss ut på terrassen og bare nyte strålene. Takk for besøket for denne gang Beverskaret! Vi sees snart igjen  – og gleder oss enda mere til å skifte adresse!

NB! Det er fremdeles ledige leiligheter!

beverskaret-september-17-10

beverskaret-september-17-11