Årets boligmesse i Haugesund, distriktets leverandørmesse for hus og him.

messe

Årets boligmesse i Haugesund, distriktets leverandørmesse for hus og him.

messe

Forrige helg var det årets boligmesse i Haugesund. Vi la søndagsturen til Vardhallen denne helgen for å se om vi kunne finne litt inspirasjon og tips!

Det er første gang siden oppstarten av boligmesse her i distriktet at vi faktisk hadde et behov for å dra dit. Ikke at vi måtte, men for første gang kunne vi seriøst vurdere det utstillerne hadde å by på.

boligmesse-vardhallen

Flere av våre leverandører for Beverskaret var utstillere. Vi fikk en hyggelig prat med Terje på Frøland Flis, som hadde stilt ut verdens største flis! I tillegg hadde han med seg et nytt system for å legge flis utendørs. Dette er høyst aktuelt for terrassen i Beverskaret. Det er alltid hyggelig å ta en prat med Terje, som har så lang erfaring i bransjen.

froland-flis-boligmesse

Boligleverandør for Beverskaret Odd Hansen var selvsagt også på plass på Boligmessen. Denne gangen med fokus på det nye prosjektet Smedasundet 1. Dette blir et helt fantastisk boligprosjekt, med nydelig beliggenhet helt til Smedasundet i Haugesund. Prosjektet har fått en kanonstart med mange solgte leiligheter første uken! Vi gratulerer Odd Hansen med nok et suksessfullt boligprosjekt! De hadde med seg en flott modell over prosjektet.

smedasundet1-odd-hansen-boligmesse

På boligmessen besøkte vi også standen til det ganske nyoppstartede selskapet Start Microhousing. Med slagordet Bo Mindre – Lev Mere, har arkitekt og gründer Kirsti Sveindal spesialisert seg på små boliger. Vi synes det er spennende med nye selskaper som satser på nye ideer i en bransje med stor konkurranse.

start-microhousing-boligmesse

Det var et ganske god variasjon av utstillere på boligmessen i år.  Selv om bolig- og kjøkkenleverandører dominerte, så synes vi det var litt bredere utvalg denne gang. En rekke små stander med vaskemidler og kunstmalerier hører hjemme på en slik messe. Det dukker også opp nye pettersmart-oppfinnelser man ikke vet man trenger før man ser dem. Vi skal definitivt skaffe oss et takhengt tørkestativ fra Torkestativ.no, der oppfinneren selv sto på stand og solgte på 35.året.  Men vi savner nok litt inspirasjon på interiør og farger. Kanskje messen kunne utvides med noen stander som selgere mere over disk også. Selv dro vi hjem med en pose med brosjyrer og en pose med deilig ost og oliven fra en delikatessestand. Så gikk vi ihvertfall ikke helt tomhendt hjem denne gang !

boligmesse-ost-og-oliven