Elektriske installasjoner er ikke bare lys og varme.

Belysning

Elektriske installasjoner er ikke bare lys og varme.

Belysning

Elektriske installasjoner er ikke bare lys og varme. Vår leverandør av alt elektrisk opplegg i Beverskaret er Haugesund Elektriske AS. Vi hadde vårt første møte i deres tradisjonsrike lokaler denne uken.

Haugesund Elektriske AS ble etablert i 1925 og er i dag den eldste installasjonsbedriften i Haugesund som driver sin virksomhet i dag.  Bjørn L. Snørteland serverte oss kaffi med plantegninger over belysning og det elektriske anlegget til leiligheten.

http://beverbygg.no/leverandoerer/haugesund-elektriske/ haugesund-elektriske-tegninger

Hensyn til elektrisk reglement

Det er jammen meg mange å ta hensyn når det kommer til valg av elektriske installasjoner i en ny bolig! Og vi er glade over at det finnes folk som virkelig kan sitt fag, og som kan føre oss gjennom jungelen av regelverk og muligheter. Hos Haugesund Elektriske AS ble vi møtt med en trygghet som gav tillit og overbevisning om at dette er noen som vet hva de snakker om! Innen dette faget er det  begrensninger og muligheter som vi ikke var klar over. Når vi kommer med våre tanker rundt hvordan vår leilighet skal belyses eller hvor stikkontakter, kontrollpanel og brytere skal plasseres,  var det godt at noen tok kontrollen for oss.

Elektriske installasjoner haugesund-elektriske-rune

Inspirasjon og valgmuligheter

Vi fikk med oss en bunke med brosjyrer fra noen av leverandørene til Haugesund Elektriske AS, Her var det  en god del inspirasjon å finne. Og ikke minst fikk vi hjelp til å sortere tanker rundt den inspirasjonen vi hadde samlet rundt belysning  var praktisk mulig. Det er så mye flott å velge mellom av både lamper, downlights, spots, ledlys osv. Nå fikk vi bedre innsikt i hva som ville fungere i de forskjellige rom i forhold til våre ønsker og behov.

Elektriske installasjoner haugesund-elektriske-brojyrer

Brytere og vegguttak

En lysbryter er ikke bare en lysbryter. Heller ikke et vegguttak er uten valgmuligheter. Haugesund Elektriske AS har et godt utvalg av forskjellige design som kan sette prikken over i `en i en bolig. Vi som skal ha endel sorte detaljer i leiligheten, velger derfor også sorte utførelse på mange av våre elektriske installasjoner.  I tillegg kan de store rommene bli delt opp i forskjellige soner, som hver skal ha sin egen lyskilde. Å kunne lyssette er en kunst!

Med to tenåringsgutter i hus, er det også viktig å finne gode løsninger til rommene deres og til spillkonsoller, databruk og TV. Så slipper vi å legge kabler utenpå veggene for at PC`en skal jobbe raskt nok for dem. Det skal bli så deilig å ha alt innebygget i vegger ! En god plan er alt som skal til for at det skal fungere optimalt i alle rom.

Elektriske installasjoner haugesund-elektriske-stopsel

Vi føler oss ganske sikre på at vi får en fantastisk belysning og nok med stikkontakter i hele leiligheten! Og nå gleder vi oss til å velge ut de lampene som skal lyse opp og skape riktig stemning i hele leiligheten.

Her er noen av de merkevarene Haugesund Elektriske AS  leverer.

www.flos.com

www.louispoulsen.com

www.foscarini.com

www.sg-as.no

www.nordesign.no

www.ifoelectric.no

Vi du lese mere om  Haugesund Elektriske AS – ta en titt på vår leverandøroversikt her:

Haugesund Elektriske AS, vår leverandør på elektroinnstallasjon