Velge fliser til baderommet

Bad, Fliser, Interiør

Velge fliser til baderommet

Bad, Fliser, Interiør

Å velge fliser til bad og  vaskerom er ikke lett! Det er så mye flott å velge mellom innen flis, og det hele gjør det ikke lettere etter et besøk hos leverandør

REKLAME
rune-froland

Rune sjekker utvalget på fliser til gulv

Vår leverandør på flis er Frøland Flis og Bad. Dere kan lese mere om dem på vår leverandørside. I dag var vi på besøk i butikken til Frøland Flis og Bad  på Raglamyr, og fikk god hjelp fra den blide og dyktige betjeningen. Daglig leder Terje Frøland gav seg god tid og viste oss et spennende og rikt utvalg. Her er det mye å velge mellom!  Vi har så smått begynt å danne oss en idè om hva vi ønsker oss. Det er to baderom og  et vaskerom som skal innredes med bruk av flis.

mosaik-inspeksjon

I flisehimmelen…. som et smykkeskrin!

Vi ønsker oss to forskjellige uttrykk på de to baderommene. Det ene badet skal være tilknyttet det største soverommet. Vi skal gå gjennom badet for å komme inn til hovedsoverommet.  Derfor ønsker vi at dette skal være ekstra lekkert! Her har vi ønske om å skape en luksuriøs følelse, med mørke fliser og messingdetaljer. Som base ønsker vi en matt gråsort flis med litt struktur. Vi ønsker også å ha en dusj- og badekarnisje på dette badet med en mindre flis. Her likte vi godt den flisen i mosaikk med to forskjellige overflater som spiller i lyset.  Resten av veggene tenker vi å ha i en sort, matt murstruktur. Det blir også en stor garderobe på den ene veggen på dette badet.

deco-design-pour-une-salle-de-bain-grise

Inspirasjonsbilde hentet fra Pinterest http://pin.it/WrDsBzw

 

mtm5mjg0nde5oduymte3mzqz

En sort dusj, bildet er hentet fra Pinterest http://pin.it/A21y7iD

 

sort-flis

Vår favoritt fra Frøland Flis til det sorte badet så langt…

Det andre badet er tilknyttet vaskerom bak skyvedør. Dette badet ønsker vi å holde i lyse naturtoner, i en noe mere rustikk stil. Litt italiensk landstil. Her fikk vi sett endel flotte bademontasjer i andre etasje hos Frøland flis og bad. Vi falt veldig for de kremfargede, blanke og matte flisene med litt størrelse. I tillegg kunne vi tenkt oss å bruke fliser som ser ut som tregulv på gulvet. I dusjnisjen ønsker vi oss et gulv med såkalte pebbles-fliser. Det ser så deilig ut å massere føttene på!

Vaskerommet er i forlengelse med dette badet, så her blir det nok å videreføre farger og flis på gulv inn i dette rommet.

kristine-froland-flisemarked

Det naturfargede badet må prøves ut i 2.etasje hos Frøland

 

froland-trefliser

De flotte Imola flisene ser ut som treplank og finnes i flere farger.

 

steinfliser

Spennende detaljfliser eller pebble-flis fra Frøland

Heldigvis trenger vi ikke bestemme oss helt ennå. Det er vanskelige valg når det er så mye fint og så mange nyanser! I tillegg til baderom skal vi også ta en avgjørelse på fliser til kjøkken. Her har vi en helt spesiell idè og et ønske litt utenom normen. Men det må vi utforske litt mere før vi deler det på bloggen.