Første skritt mot vårt nye hjem i Beverskaret

Beverskaret

Første skritt mot vårt nye hjem i Beverskaret

Beverskaret

Våre første skritt mot et nytt hjem tok vi tidlig våren 2016.

Det var et nydelig vær den dagen vi bestemte oss for å ta en tur gjennom skogen til byggene i Beverskaret.

Vår enebolig i Skåredalen ligger like i nærheten, og mye nærmere enn vi har vært klar over. I luftlinje er det kun ca. 300m fra huset vårt på Gåslandtunet til Beverskaret.

Vårt nye hjem i Beverskaret - utsikt

Vi kom inn over fjellet i overkant av Beverskaret byggetrinn 3, og ble overveldet over den flotte utsikten! Det var nesten som vi kjente et lite snev av misunnelse begge to da vi gikk veien nedover mellom byggene! På de vestvendte terrassene satt beboerne ute og de første, varme solstrålene. Dette var alt hva vi har drømt om;  vedlikeholdsfritt, utsikt over havet, en solrik terrasse og nærhet til ungenes skoleområde og venner. Drømmen om å måtte slippe å måtte vedlikeholde to eldre hus, både hjem og landsted, var et ønske hadde vi hatt lenge. Kunne en leilighet i Beverskaret være løsningen for oss?

Vårt nye hjem i Beverskaret - terrasse

Vi ble enige om at en visning i en av leilighetene i trinn 3 kunne vel ikke skade. Vi tok kontakt med Odd Hansen og spurte om mulighet for en uformell visning.  Kort tid etter stod vi i en leilighet i Beverskaret 3 og så utover havet, og drømmen om å flytte hit ble forsterket og konkretisert.  Vi fikk inntrykk av et solid byggverk, med praktiske løsninger og store flater.
Vårt nye hjem i Beverskaret - prospekt

Med prospekt for Beverskaret byggetrinn 4  dro vi hjem for å vurdere om vi kunne gjøre drømmen til virkelighet. Vel hjemme ble det ble noen uker med mange tanker og  samtaler med våre tre barn. Det var endel tanker rundt det å flytte fra hjemmet de har vokst opp i til en ny leilighet og en ny start. Guttene får mulighet til å fortsette i på samme skole og fremdeles være i nærhet av venner og aktiviteter. I tillegg legges det en tursti fra Byggetrinn 4 inn mot Gamle Skjoldavegen. Dette var avgjørende for skoleveien til Skåredalen Skole.

Etter en runde med bank for å ordne det finansielle tok vi kontakt igjen med Odd Hansen for å bestille vår nye leilighet i Beverskaret 4. Det var nesten uvirkelig å skrive under på kontrakten for vårt nye hjem noen uker etter!

Beverskaret kontrakt og prospekt

Nå er alt det formelle ordnet. Vi har akkurat fått tekniske tegninger og er klare for å finne de gode løsningene for de ulike rommene i vårt  nye hjem. Her ønsker vi å bo resten av livet, så for oss er det mange hensyn å ta, både romløsninger og innredning.

Vi gleder oss til å ta fatt på jobben, og vi gleder oss til å ta dere med sammen med oss i denne prosessen.

Vårt nye hjem i Beverskaret - prospekt