Hvor finner vi inspirasjon til et nytt hjem?

Inspirasjon, Interiør, Trender

Hvor finner vi inspirasjon til et nytt hjem?

Inspirasjon, Interiør, Trender

Hvordan finner vi inspirasjon til å innrede vårt nye hjem i Beverskaret?

Som designere av barneklær, dameklær og klokker leter vi hele tiden etter inspirasjon til nye kreasjoner og idèer. Det kan vi finne overalt , både ute i naturen, på nettet eller i  magasiner. En stor del av våre jobber består i å gjøre seg kjent med på hva som beveger seg i trendbildet, det seg være innen eget fag eller for eksempel innen interiør.

 

8513e38d6f2589007eeb849dccbb0f1d

 

Det media vi bruker aller mest når vi skal lete etter inspirasjon for hjemmet er nettstedet Pinterest. Pinterest er et gratis nettsted der du enkelt kan lage din egen profil og samle den inspirasjon du finner.  Du kan også følge  favoritter blant andre profiler leverandører som deler bilder på denne siden.   Bildene kan du «pinne»  og legge i den mappen du mener det hører hjemme. Her kan man kan virkelig drømme seg bort! Vi må innrømme at vi som før var storforbrukere av magasiner nå sparer en god del både i kroner og papiravfall.

Vi har opprettet en egen mappe for denne bloggen, hvor vi samler bilder for inspirasjon til leiligheten i Beverskaret. Vi har kalt mappen  «Beverbygg Inspirasjon» og du finner den her : https://no.pinterest.com/kristinevikse/beverbygg-inspirasjon/

 

skjermbilde-2016-10-09-kl-11-19-39

 

Det er ikke sikkert alt vi samler på blir brukt, eller lar seg utføre. Allikevel vil det nok være med på  å forme den stilen vi ender opp med til slutt.   Vi har også en egen DIY mappe for inspirasjon til morsomme ideer du kan  gjøre selv. Her samler vi for eksempel idèer ting som kan finnes ute i naturen og brukes i interiøret. https://no.pinterest.com/kristinevikse/diy-ideas/

 

35e3f89516096b07319569c6bc6b7c23

Det er ingen begrensing for hvor mange bilder du kan samle på disse mappene.  Ved å trykke på bildene på Pinterest kan du også komme inn på spennende nettsteder som blogger og online magasiner.

Instagram er også flittig i bruk her i huset, både profesjonelt og privat. Vi bruker Instagram for dele bilder til inpirasjon og finne nye profiler vi blir inspirert av som vi kan følge.

@kristinebruvikvikse

 

Guttene våre er også engasjert i vårt nye hjem, og har laget en egen mappe for inspirasjon til innredning på rommene sine. På den måten får de eget eierskap til byggeprosjektet og ønskene om hva de ser for seg blir veldig tydelig formidlet.

På denne bloggen håper vi å kunne inspirerer også dere som er på jakt etter egen inspirasjon for ny eller gammel bolig. Planen er at vi etterhvert skal lage en inspirasjons-kollasj for hvert av rommene i leiligheten . På den måten har noe å følge når vi skal ta avgjørelser for farger og innredning. Disse skal vi nok dele her på bloggen etterhvert som de blir til.