Interiørinspirasjon med nye trender fra Slettvoll hos In Design.

Beverskaret, Interiør

Interiørinspirasjon med nye trender fra Slettvoll hos In Design.

Beverskaret, Interiør

Hos In Design på Raglamyr er butikken innredet med de siste nyhetene fra Slettvoll.

Vi tok turen til In Design for å la oss inspirere til innredning av stua i Beverskaret. Med vegger i dempet sort, får de norske møblene fra Slettvoll en flott ramme for forskjellige miljø.

Byggeprosjektet trinn 4 i Beverskaret er kommet til en ny fase. Alle veggfarger, fliser, kjøkken og baderomsinnredning ble bestemt før sommeren, og er under pågående arbeid og montering. Etter en liten pause i planleggingen av leiligheten, ønsket vi en ny time med interiørkonsulent Rita Saltveit hos In Design for å plukke opp litt løse tråder.  Vi har ikke alle detaljer for innredning på plass ennå, og  ønsket å  få hjelp og tips til valg av innredningen av stua og soverommet . Rita trakk fram et stort utvalg av materialer og farger, og loset oss trygt gjennom det store utvalget av tepper, gardiner og møbelstoffer.

in-design-beverskaret-1

in-design-beverskaret-8

In Design har innredet butikken i  forskjellige grupper for å rendyrke et miljø. Det er et klart skille over de forskjellige temaene, for å forsterke og tydeliggjøre de forskjellige innredningene. Dermed er det enklere å finne frem til hva kunden liker. Det hele er så gjennomført gjennom farger, møbler, bilder og detaljer, så det er lett å la seg inspirere! Med så store vinduer er det også bra å kunne ha gardiner for solskjerming. I stua skal vi ha såkalte stores gardin fra tak til gulv på skinner, som på bildet under. Mens på soverommet ønsker vi tunge, velourgardiner. Hos In Design kan man også bestille dette ferdig sydd og montert.

in-design-beverskaret-5

in-design-beverskaret-6

in-design-beverskaret-12

Som designere synes vi det er ekstra spennende å følge med på norsk design, også innen møbler og belysning. In Design på Raglamyr er hovedleverandør av norske Slettvoll møbler. Det finnes 17 Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Hos In Design finner du et bredt  utvalg av møbler, tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer fra Slettvoll. I butikken hadde In Design bygget opp et herlig, lyst hyttemiljø med peis. Ikke for leiligheten vår, men for en herlig høstinspirasjon. Vi fikk ihvertfall lyst til å krype opp i sofaen med en kopp kakao !

in-design-beverskaret-15

in-design-beverskaret-16

Slettvoll møbler startet i 1951, og forener kvalitet og skjønnhet i sine produkter. De produserer stoppmøblene i egen fabrikk på Stranda. Dyktige håndverkere skreddersyr møblene etter kundens ønsker. Det er et utallig utvalg av tekstiler og farger, og  trefarger, og dermed får du ditt helt eget preg på møbelet.

Høyt på ønskelisten vår er et par hvilestoler fra Slettvoll til stua i Beverskaret. I serien East hadde hvilestolen med pall som ligger tungt over gulvet perfekt foran tv`en i stua vår! Stolen kan man selvsagt velge i forskjellige materialer og farger, og siden vi har en konjakkfarget skinnsofa er det viktig å finne noe som komplimenterer denne. Vi har falt for den store velourtrenden, og bestemte oss fort for at vi ønsker to hvilestoler i denne kvaliteten. For at stolene ikke skal konkurrere i fargen med sofaen, falt vi for en koksgrå farge. Da kan vi heller legge til puter eller pledd i spreke farger.

in-design-beverskaret-11

in-design-beverskaret-2

Hos In Design fikk vi også med oss den siste katalogen fra Slettvoll. Denne gangen er det menneskene bak produktene som preger forsiden. Det er en unik presentasjon av portretter av fotograf Jimmy Nelson, se katalogen her: Slettvoll by Jimmy Nelson. Jimmy Nelson har portrettert stammefolk fra hele kloden under prosjektet Before they pass away. Boken med hans møter med mennesker over hele verden fra truende stammer, får du også kjøpt hos In Design.

in-design-beverskaret-9

in-design-beverskaret-14

in-design-beverskaret-7

Etter besøket hos In Design, fikk vi litt ryddet litt opp i tankene våre rundt fargevalg og møblering av stua vår i Beverskaret. Neste uke får vi tatt turen inn i leiligheten for å dokumentere utviklingen. Vi gleder oss til å dele dette med dere neste helg!