Hjelp til planløsning, belysning og møblering hos interiørkonsulent.

Belysning, Interiør

Hjelp til planløsning, belysning og møblering hos interiørkonsulent.

Belysning, Interiør

I dag har vi vært hos interiørkonsulent! Vi gikk igjennom både planløsninger,  interiør og belysning av leiligheten.

 REKLAME

Vi hadde booket oss en time med interiørkonsulent hos  In Design i Haugesund. Her skulle vi får hjelpt til å se på løsninger for hvordan vi kan dele inn de ulike rommene. Når man får en teknisk tegning av et boligprosjekt er det mange beslutninger å ta.  Det er første gang vi er med på et boligprosjekt helt fra starten, og det er lett å bare se rette streker på et ark. Vi har brukt mange timer på samtaler og tanker rundt hvordan vi ønsker at sluttproduktet av vår nye bolig skal være. Det er nå på tide å sette disse tankene i system og ned på papiret.

På besøk hos interiørkonsulent Rita Saltvedt

På besøk hos interiørkonsulent Rita Saltvedt

I dag hadde vi avtale med Rita Saltvedt, en av eierene og driverne av In Design.  Hos In Design får vi interiørkonsultasjoner og er en av leverandørene på våre på  belysning. Rita hadde fått plantegninger fra Odd Hansen på forhånd, og var utrolig godt forberedt! Hun hadde allerede gjort seg mange gode tanker og forslag for vår nye leilighet, og presenterte en ny planløsning for oss. Det var rett og slett en veldig inspirerende time, der vi gikk igjennom rom for rom. Vi fikk se nye muligheter og alternative løsninger for hele leiligheten. Det var utrolig gøy å se helt konkrete forslag Rita hadde for inndeling av de ulike rommene!

Inspirasjon hos In Design

I møtet så vi på mange ulike valgmuligheter.  Det er valg å ta for møblering, praktiske hensyn, fargevalg, materialvalg og ikke minst belysning. Belysning er noe Rita virkelig brenner for, og vi fikk et lite innblikk i denne verdenen. Dette skal vi komme nærmere tilbake til senere i prosessen. Belysningen skal sammen med interiøret skape den følelsen vi ønsker oss rom for rom.

Arbeid med plantegninger

Vi har landet på et tema for vår innredning som går mot dempet eleganse, fremhevet av naturfarger og ulike strukturer. Det er også viktig for oss å beholde en del av de møblene vi er glade i og få det til å passe inn i et nytt miljø. Rita svingte pennen og skisserte opp nye ideer og løsninger etterhvert som vi kom med nye utfordringer og spørsmål. Vi følte oss veldig trygge på at hun forsto hvilken retning vi ønsket.

Interiørinspirasjon In Design

Møtet ga oss masse inspirasjon, konkrete løsninger for hver enkelt rom.  Ikke minst ble vi tryggere på hvilken retning vi ønsker og gå  for å komme frem til ønsket uttrykk og stemning i vår nye leilighet. Så nå sitter vi her hjemme i huset vårt, med fyr på peisen og studerer plantegningene videre. Du skal ikke se bort ifra at det blir en halvtime eller mer på Pinterest i kveld for å søke etter eksempler/bilder for belysning av ulike rom!

Kataloger fra In Design

Klar for en inspirerende kveld med kataloger fra In Design på bordet

 

Dere kan lese mere om det flotte konseptet til In Design her : http://beverbygg.no/leverandoerer/in-design-interiorkonsulent/