Julegaveshopping hos Comfort !

Bad, Interiør

Julegaveshopping hos Comfort !

Bad, Interiør

Vi har besøkt Comfort Bad på Raglamyr og på Karmøy for å se på alt det flotte tilbehøret de har til baderommet!

Det vi ikke var klar over var at her var det så mye mere enn interiørartikler til bad. Comfort er forhandler av mange, flotte merker som blant annet har lamper, hyller, duftlys, speil, rammer og pyntegjenstander. Flotte serier i nydelige materialer og interiørtrender til hele hjemmet.

Hos Comfort Raglamyr og Karmøy finner du interiørprodukter fra blant annet merkevarene Hübsch, House Doctor og  Bloomingville. Flotte varer i metall og trematerialer, og småinteriør som setter prikken over i`en i et hvert interiør.

comfort-hylle

comfort-hubsch

Bruk av speil i interiøret er en av de store trendene akkurat nå. Hos Comfort finner du et godt utvalg av småspeil fra House Doctor og Bloomingville. Vi falt for dette runde, som blir perfekt på det lyse gjestebadet vårt med lyse marmorfliser.

comfort-spie

comfort-house-doc

Vi har bestilt amaturer i gullfarget fra Comfort til vårt sorte bad. På Comfort Karmøy fikk vi se en flott utstilling med sorte vegger, hvite vasker og gullfarget amatur og tilbehør! Ideen med å montere en håndklestang loddrett med rullede håndklær skal vi ta med oss videre!

comfort-black-gold

De sorte interiørdetaljene finner du mange varianter av hos Comfort. Denne flotte, sorte hyllen fra House Doctor ser vi for oss både i gangen og på kjøkkenet!  Og dette flotte, matte baderomssettet i sort fra Zone ønsker vi oss til jul til vårt sorte bad!!!

comfort-house-doctor

comfort-blac-accessories

Baderomsproduktene fra Zone finnes i flere, flotte farger og modeller. Disse mintgrønne og burgunderfargede produktene er så flotte med den silkematte overflaten. Comfort har også et stort utvalg av håndklær og baderomsmatter. Man kan enkelt endre hele uttrykket på badet ved å skifte ut håndklær og baderomstilbehør!

comfort-greonn

comfort-burgunder

Så skal vi ikke glemme utvalget av herlige velvære- og livsstilsprodukter du også får kjøpt i Comfort sine butikker. Et stort utvalg av hudpleieprodukter fra Meraki , som er naturlige produkter uten parabener og fargestoffer og med naturlig parfymeduft.  Her finner du også de nydelige produktene fra Durance; nydelige såper, duftlys, kremer og mye mer.

comfort-meraki

comfort-durance

Det ble en god del produkter fra Comfort på ønskerlisten vår til jul… Ta en tur og bli overrasket over det flotte utvalget. For om du ikke vet hva du skal kjøpe i julegave til noen som har alt, er vi sikre på at du finner noe her som de blir glade for!

comfort-marmor