JULEPYNTET HOS IN DESIGN

Inspirasjon, Interiør

JULEPYNTET HOS IN DESIGN

Inspirasjon, Interiør

I de siste dagene har butikkene rundt oss pyntet til jul og advent. Hos In Design i Haugesund er lokalene  julepyntet i en herlig, varm stemning.

En regnfylt og kald ettermiddag tok jeg turen innom i de flotte lokalene til
In Design. Jeg hadde lyst til å se litt nærmere på de flotte utstillingene, og kanskje finne noe å legge til på ønskelista til nissen.

in-design-haugesund-fasade

Butikken var herlig og diskrèt julepyntet, med lys og julepynt fra naturen. Det første som fanget oppmerksomheten min var den herlige spisestuen fra Slettvoll. En nydelig rustrød spisesofa velour av modellen Taylor skapte en varm og herlig atmosfære i hele rommet.

julepyntet in-design-slettvoll-spisestue-taylor

På bordet sto en nydelig adventskrans i grønt med store kubbelys. Sofaen var overfylt med deilige, myke puter i samme farge og puter med kontraster i mosegrønt. Jeg ville bare krype opp med en god bok og en stor kopp kakao ! En skikkelig innbydende setting til førjulskos for hele familien!

in-design-julekrans

in-design-slettvoll-taylor-sofa-rust

Julegavetips   – Slettvoll hjem

Etter å ha løsrevet meg fra denne drømmen av en spisesofa, fant jeg veien til en hylle med mange julegavetips. Den nye boken Slettvoll Hjem står høyt på ønskelisten hos meg. Boka er en  inspirasjon til innredning i forskjellige stiler med møbler fra Slettvoll. En skikkelig, herlig coffeetable bok med nydelige interiørbilder fra private hjem over hele landet.

julepyntet - in-design-advent

Den flotte kransen med kongler er også noe jeg vil pynte med til jul. Det flotte med den, er at den kan brukes år etter år, og ser helt ekte ut!  Ser for meg at det ville bli så fint å ha den på en hylle  sammen med favoritt-tingene mine. De store kubbelysene er også noe jeg må gå til innkjøp av nå i førjulstiden. Utrolig flotte i store vaser eller på et stort fat med grønne greiner og julekuler rundt.

julepyntet - in-design-interior-kasse

Drømmestolen

I annen etasje fant jeg tilbake til Runes favorittstol, den tidløse klassikeren Colonial  fra Carl Hansen & Søn. Den står høyt oppe på ønskelista til leiligheten i Beverskaret, og er en perfekt blanding av godt design, tidløshet og retro. Kanskje det kan bli en innflytninsggave til oss selv neste jul?

in-design-colonial-chair-carl-hansen-og-son

Julepyntet i en maskulin stil.

I julen skal det også skinne litt ekstra inne, så ikke mørketiden blir så tung. Hos In Design fant jeg også flotte telys-lykter i glass med krystallignende utforming. Sammen med  produkter fra den nye, maskuline serien Cog fra Tom Wood i messing, får det hele et litt maskulint preg. Dette synes jeg var kjempefine julegavetips til mannen i huset. Til og med duftlysene blir maskuline i denne kombinasjonen. Jeg fikk skikkelig Mad Men følelse av dette brettet her!in-design-tom-wood-interior

in-design-tom-wood-cog-series

Besøket gjorde ihverfall meg inspirert til å pynte til en fin og lun adventstid. Ikke minst fant jeg selvsagt noe å plusse på ønskelista og gavelista mi!

Med ønsker om en herlig førjulstid første søndag i advent her i huset, hilsen Kristine