Kjøkkentrender hos Designa Kjøkken, noe for enhver smak!

Inspirasjon, Kjøkken, Trender

Kjøkkentrender hos Designa Kjøkken, noe for enhver smak!

Inspirasjon, Kjøkken, Trender

Det er mye å velge mellom av kjøkkentrender hos Designa Kjøkken. Her finner en noe for enhver smak, om det er klassisk, moderne eller tidløst. Vi fikk en liten omvisning av Roy Olsen hos Designa Kjøkken Haugesund for å se det utvalget de har utstilt.

Vi ble tatt godt i mot med en god kopp kaffe på ett av de mange, fine kjøkkenutstillingene!

Vi har allerede en god idè om kjøkkenet vi ønsker i vår leilighet. Allikevel er det veldig inspirerende å se hvilke forskjellige kjøkkentrender som aktuelle nå.

kjøkkentrender - designa-kjokken-motesone

Hos Designa Kjøkken er det mange, flotte utstillinger og et variert utvalg. Det er lett å bli inspirert over alle de flotte, forskjellige stilene når man beveger seg rundt i lokalet fra kjøkken til kjøkken.

Innen kjøkkentrender er det mye å velge mellom. Det aller siste innen kjøkken hos Designa Kjøkken er touch-systemet. Håndtaksfrie fronter der det kun skal et lite trykk til på dør eller skuff, så åpner de seg. I tillegg lukker de seg selvsagt like rolig. Til og med innebygd kjøleskap kan man få med denne funksjonen.  På det lysegrå kjøkkenet utstilt med denne funksjonen, hadde de også montert andre nyheter. Å kombinere forskjellige moduler, eller små åpne hyller, gjerne i kontrastfarger eller materialer kan gjøre kjøkkenet mere spennende. Her er grått kombinert med eik.

kjøkkentrender - designa-kjokken-trykk-her

kjøkkentrender - designa-kjokken-trykke-her-gratt

Tre og naturmaterialer dominerer trendbildet på kjøkken. Men ikke som sist eikekjøkken var aktuelt, med sine profilerte fronter i bonderomantisk stil. I dag er det glatte, matte treflater, både i heltre, i spileform eller foliert. Kombinasjon av tre og andre materialer i benkeplater og fronter er også veldig aktuelt, og gjør uttrykket mere levende.

kjøkkentrender - designa-eikekjokken

kjøkkentrender-designa-kjokken-eikefolie

kjøkkentrender-designa-kjokken-hvit-og-eik

Noe vi synes var kjempespennende var det store utvalget kjøkkentrender på benkeplater.

En stor  trend nå er benkeplater i naturstein. Disse er ganske kostbare, men det er mulig å få gode imitasjoner i kompositt. Marmor har vært i trendbildet en tid nå, og har overtatt for benkeplatene i skifer.  Til og med en benkeplate med imitert krokodillehudmønster er tilgjengelig for de som er glade i  dyrisk-luksus stil.

En benkeplate i en kontrastfarge kan sette et unikt preg  på et enkelt hvitt eller sort kjøkken.  Det er også spennende å kombinere benkeplater i forskjellige kvaliteter og farger på ett og samme kjøkken. For eksempel en benkeplate i tre kan ha en avslutning i stein. Det er da anbefalt å la det være en nivåforskjell på disse to for å fremheve kontrastene.

kjøkkentrender - designa-kjokken-fargevalg-benkeplater

kjøkkentrender - designa-kjokken-benkeplatefolie

Svarte fronter og benkeplater er en av de aktuelle kjøkkentrender akkurat nå. Vi skal ikke legge skjul på at dette er det vi ønsker oss aller mest! Allikevel er det mange valg som skal tas også når man velger svart. Det er ulike fronter, strukturer, flater, grep og benkeplater. Vi fikk sett et par ulike varianter utstilt her hos Designa Kjøkken, og kanskje velger vi en kombinasjon av disse.
Selv om messing er det siste nye på interiørfronten akkurat nå, har vi endel kobber i interiør hjemme hos oss. Vi er veldig glade i den varme gløden i dette metallet, og vi ønsker å ta med oss i den nye leiligheten.  Så vi falt helt pladask for kjøkkenviften fra Røroshetta i kobberfarge! Vi får se om denne blir med oss i Beverskaret. I tillegg var den svarte komfyren med kobberdetaljer fra Kupperbüsch helt fantastisk!  Det hadde heller ikke vært feil med et kobberfarget amatur for å toppe det hele!

kjøkkentrender-designa-kjokken-kobbervifte

kjøkkentrender -designa-kjokken-sort

kjøkkentrender designa-kjokken-svart-og-kobber

kjøkkentrender-designa-kjokken-kobber-amatur

Det er også et stort utvalget kjøkkentrender innen vasker og kummer. Designa Kjøkken har flere spennende varianter. Her finner man blant annet helstøpte benkeplater med innfelt vask og  nedfelte vasker i keramikk. Det blir et vanskelig valg med alle disse finessene som skal tar vurderes for å få vårt personlige preg.

Utstilt er et nydelig, hvitt kjøkken med kjøkkenøy og benkeplate i tre.

Vi fikk skikkelig assosiasjoner til et fransk kjøkken meDesigna kjøkken har også flotte, klassiske kjøkken som passer den herskapelige eller romantiske stilen. d duften av hvitløksbaguetter og friske urter.

kjøkkentrender-designa-kjokken-hvitt-klassisk

kjøkkentrender-designa-kjokken-hvitt-klassisk-detalj Nå gleder vi oss til møtet neste uke med Roy for å tegne vårt kjøkken! Vi får bruke noen dager på å lete frem litt inspirasjon på Pinterest, bilder vi kan ta med oss på møtet.
Og resultatet, det skal vi dele med dere i et nytt innlegg!