Haugesund Elektriske AS, vår leverandør på elektroinnstallasjon

Haugesund Elektriske AS, vår leverandør på elektroinnstallasjon

Haugesund Elektriske AS, vår leverandør på elektroinnstallasjon

Haugesund Elektriske AS er vår leverandør på alle elektriske installasjoner i Beverskaret. De leverer også endel av belysningen til hele hjemmet, og  har lang og bred erfaring med elektroinstallasjoner i små og store bygg.

Haugesund Elektriske AS ble etablert i 1925 og er i dag den eldste installasjonsbedriften i Haugesund som driver sin virksomhet i dag.

Hovedtyngden av Haugesund Elektriske AS oppdrag er tradisjonell elektroinstallasjon for næring og privatkunder. De setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov.

Planlegging er viktig

Aller først bør det understrekes betydningen av å planlegge godt og tenke nøye gjennom hva slags belysning man ønsker, og hvilke behov man har i hvert enkelt rom. Belysning, farger og møbler og rommets funksjon henger derfor sammen.

Haugesund elektriske anbefaler derfor at man planlegger godt, basert på de ønsker hver og en av oss har til riktig og effektiv belysning.

Lamper

Haugesund Elektriske fører et stort og spennende utvalg av internasjonale kjente designlamper fra leverandører som Le klint, Louis Poulsen, Flos, Foscarini, Luceplan, SG og Norlys for å nevne noen. De har også erfarne belysningsplanleggere som kan hjelpe å finne lyssetting som passer dine behov.

Haugesund elektriske lamper

Usb lader

Med fastmontert USB-lader vet du alltid hvor du skal lade mobilen. Og sikkerheten ivaretas under lading.

Haugesund Elektriske usb lader

Elektrisk materiell som matcher interiøret ditt

Det er mye å velge mellom av brytere, stikkontakter, dimmere, termostater og annet elektrisk materiell. Det gir deg muligheter for å velge farger og materialer som passer perfekt til interiøret ditt. Haugesund Elektriske har et stort utvalg av designmateriell i ulike utførelser, farger og materialer. Alle brytere og rammer kan kombineres til akkurat den utførelsen du vil ha.

Haugesund Elektriske bryter

Varmestyring

Haugesund Elektriske kan tilby trådløse energistyringssystemer som gjør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett.  Deres systemer er lette og raske å installere, og når systemet er klart kan man enkelt sette opp varmeprogrammer som passer husholdningen.

Haugesund Elektriske varmestyring

Sikker lading av elbil

Sikkerhet står i høysetet hos Haugesund Elektriske, og dette er en side ved elbillading som det ikke snakkes så mye om. Mange tror at sikkerheten er ivaretatt når man lader på en vanlig stikkontakt bare sikringen er stor nok. Dette er ofte ikke tilfelle, og det er flere farer forbundet med å lade en elbil på denne måten. Lading av ladbare biler er spesielt belastende for det elektriske anlegget siden store energimengder skal overføres, og gjerne hver natt. Elektriske anlegg i boliger er ikke beregnet for denne belastningen og anlegget har heller ikke de nødvendige sikkerhetstiltakene for elbil lading.

Ladestasjonen er tatt frem for å håndtere de farene som oppstår når en elbil lades. Først når en ladestasjon installeres med de rette vernene på en riktig dimensjonert kurs vil alle utfordringer ved elbil lading være ivaretatt på god måte.

Haugesund Elektriske El-bil lading

Kontor og lager har en sentral beliggenhet i Haugesund, på Solvang. Her tilbys løsninger på alle typer installasjoner. Haugesund Elektriske AS har kompetanse til å dekke kundens behov fra planlegging til ferdig installasjon med komplett dokumentasjon.

HAUGESUND ELEKTRISKE FORRETNING
Skjoldavegen 121
5519 Haugesund
tel : 52 71 77 11
Åpningstider:
Man-Fre: 07:00 – 15:00