IN DESIGN , vår interiørkonsulent

IN DESIGN , vår interiørkonsulent

IN DESIGN , vår interiørkonsulent

doc_1038_1-jpg-ashx

 REKLAME

Vi er kanskje litt over gjennomsnittet interessert i design og interiør. Det er derfor en glede å få hjelp fra  In Design som interiørkonsulent på vår leilighet i Beverskaret!

In Design er en fantastisk butikk i Haugesund, som leverer både innredning og konsulenttimer. Butikken er hovedleverandør av Slettvold sine flotte produkter i tillegg til mange andre sterke merkevarer og designprodukter. Disse finner du liste over her :

http://in-design.no/leverandor/

img_0017

Butikken åpnet i 2004 av Jane Dunkley og Rita Saltvedt, som eier og driver In Design sammen. I tillegg til å levere fantastiske produkter, er de rivende gode på interiørdesign. De er til enhver tid oppdatert på de siste trender og tendenser på interiørfronten.

In Design jobber både med interiør for det private og for næringslivet

Hos In Design får vi interiørkonsultasjon fra de aller første stegene. De hjelper å se gjennom planløsninger, belysning, fargevalg og møblering. Her får vi hjelp til å få frem den personlige stilen som passer for akkurat  oss.  I tillegg er det en stor inspirasjon å bevege seg rundt i de flotte interiør-miljøene i lokalene deres. Her er det mange gode løsninger og idèer på alt fra baderomsinteriør til sofakroken. Vi anbefaler å booke en time, de kommer også gjerne hjem til deg på en konsultasjon.

Butikken finner du i Combisenteret på Raglamyr:

combisenteret_030-840x480

Åpningstider
Man – fre 10-18
Lørdag 10-15

Longhammarvegen 7

Combisenteret
5536 Haugesund

Tlf. 52 72 90 52