En liten sniktitt på leilighetene i Beverskaret 4 !

Beverskaret, Bygg reis deg

En liten sniktitt på leilighetene i Beverskaret 4 !

Beverskaret, Bygg reis deg

Vi har vært med Odd Hansen på en liten sniktitt i noen av leilighetene i Beverskaret 4. Det begynner virkelig å nærme seg ferdigstilling av Beverskaret 4, og for en ukes tid siden var det julevisning i en lekker og lys visningsleilighet .

Det er nå kun fem ledige leiligheter i Beverskaret 4. Det betyr at  31 leiligheter nå er solgt, og mange spente venter på overtagelse i slutten av Januar 2018.

 

I visningleiligheten i Beverskaret 4 var det pyntet med juletre og adventsstjerne, og vi fikk følt på hvordan neste jul kan bli. Leiligheten var lys og lekker, med kalkgrå vegger og eikeparkett. Det hvite kjøkkenet fra leverandør Designa kjøkken og er oppgradert med flotte grip-fronter mot en lysegrå vegg. Badet var også lyst og lekkert fra leverandør Comfort Baderom . Her er det bare til å flytte inn!

_mg_0341

_mg_0345

Vi fikk også tatt turen inn til en annen, lekker leilighet som sto ferdig og klar for innflytting! Det er veldig gøy å få se hvor forskjellige uttrykk leilighetene får når kjøperne har fått satt sitt preg. Alt fra fargevalg , materialvalg, dører og fliser former leilighetene til personlige hjem. Det skal bli så spennende å besøke nye naboer og ta en kaffe i de forskjellige leilighetene etterhvert! Denne leiligheten vi fikk tatt en titt inn i er helt forskjellig fra vår egen i form av fargevalg. Lys og lekker der de skandinaviske fargene i blå – og gråtoner har fått paletten.

_mg_0352

_mg_0350

_mg_0356

img_0358

Til slutt fikk vi også tatt en titt på prosessen i vår egen leilighet. Vi fikk kjenne på sommerfuglene i magen over at nå nærmer det seg virkelig innflytning! Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og det arbeidet alle leverandørene fra Odd Hansen, Designa Kjøkken, Comfort Baderom, In Design, Haugesund Elektriske og Strandgaten Gulv, Maling & Tapet har gjort. Her får dere en liten sniktitt hos oss også.

img_0027

 

img_0037

img_0009

img_0032

Om det frister med en titt på visningsleilighet, så er det bare til å ta kontakt med Kjetil Alvheim i Odd Hansen.