En måned siden innflytning i Beverskaret 4!

Beverskaret, Interiør, Stue, Utsikt

En måned siden innflytning i Beverskaret 4!

Beverskaret, Interiør, Stue, Utsikt

Det er nå en måned siden vi flyttet inn i leiligheten i Beverskaret 4. Endelig er vi hjemme!

Det har tatt tid å få flyttelasset med møbler og ting på plass i vår nye leilighet i Beverskaret. Men endelig har vi kommet såpass på plass at vi kan dele noen bilder her på bloggen om hvordan vi har fått det i stueområdet.

Vi stortrives, og er fantastisk fornøyd med resultatet av alt det flotte arbeidet Odd Hansen og deres leverandører har fått til. Tiden har gått til å innrede vårt nye hjem, og det har og er en tidkrevende prosess. Det vil nok ennå ta litt tid før vi føler at det er virkelig her vi skal bo. Foreløpig føler vi nok at vi er litt på hotell, men det er jo ikke så ille!

Bli med en tur inn i stua vår!

beverskaret-sofa

Alle tak og vegger  i leiligheten er malt av Strandgaten Maling, Gulv og Tapet AS. Veggene i stua er malt av  i fargen Dempet Sort supermatt fra Jotun, mens taket har vi valgt å beholde i hvitt. Det lyse gulvet i hvitoljet, enstavs eiketarkett,  står også veldig fint til alt det mørke.

beverskaret-marmorbord-1

Vi er veldig fornøyde med hvor godt møblene våre og fargen kom fram mot de sorte veggene. Vi har også valgt et mørkt teppe under sofagruppen for å ramme inn og få litt dybde mot den cognacfargede skinnsofaen fra Bolia. Marmorbordene med kobberrammer er bestilt hos Trademax, og konsollskapet er et bruktkupp!

beversjaret-piano-1Det gamle pianoet vårt, som før var hvitt, har vi malt med dør- og listmaling i 40 blank. Vi er veldig fornøyde med resultatet!  Pianokrakken fikk også et nytt setetrekk i grå speilfløyel.  Foran pianoet står spisestuen vår i hvitoljet eik. Her kan dere så vidt glimte et persisk teppe i varme rødtoner, som gir farge til spisestuen.

Grønt er skjønt

beverskaret-piano-2

Grønne planter skaper liv og glede i rommet. Ved å samle dem i grupper, blir det som små oaser rundt omkring. Vi har for det meste valgt sukkulenter, som er lettstelte og villige, og som ikke trengs å vannes hver dag! Alt det grønne gjør seg så godt mot de svarte veggene.

beverskaret-vindu-3I de store vinduene mot vest har vi satt opp to konsollbord med hylle fra Bohus. Det luner veldig, og rammer inn den flotte utsikten mot byen, havet og himmelen. Her blir det nok mange runder med endringer . Men det er jo det som er så gøy med interiør!

Den store vegghyllen

beverskaret-nisjehylleVi er utrolig fornøyd med den store nisjeveggen vi har fått bygget av møbelsnekkerverkstedet TM-bygg . Den rommer bøker, TV, dekodere og musikkanlegg fra norske Electrocompaniet. Her skal vi også etterhvert få montert noen dører, slik at vi har mulighet til å skjule litt rot. Grønne planter, dekor og bilder har vi også fått plass til i denne hyllen.

beverskaret-stue-1

De grønne speilfløyelsstolene kjøpte vi på Bohus, og brukes både til å se på TV og som suppleringsstoler rundt sofabordet. I vinduene har vi fått spesialsydd gardiner fra In Design. Vi valgte såkalte stores-gardiner i naturhvitt for solskjerming, og koksgrå gardiner som rammer inn vinduene.

_mg_1066

Her nytes utsikten både om dagen og kvelden. Det som er den aller største overraskelsen er den flotte utsikten over byen etter at sola har gått ned! Da er det som om vi bor i en storby, hvor vi kan se utover alle lysene i byen.

Vi blir fort hektet på å følge med på den stadig skiftende himmelen, og høyt på ønskelista nå, står en kikkert på stativ.