En byggeblogg om vår vei til Beverskaret!

En byggeblogg om vår vei til Beverskaret!

En byggeblogg om vår vei til Beverskaret!

Velkommen til en byggeblogg om leiligheten vår i Beverskaret!

Vi er Kristine og Rune, og dette er vår byggeblogg! Her kan du  følge prosessen med bygging, innredning og innflytting i leiligheten vår i Beverskaret i Haugesund!

Det er første gang vi bygger nytt, men ikke første gang vi er med på et prosjekt som starter med en drøm og ender opp i et ferdig produkt. Vi jobber nemlig med prosjekter hele tiden gjennom våre jobber som klesdesigner og klokkedesigner. I våre jobber blir idèer skapt, vurdert, planlagt og gjennomført fra første strek på papiret til et ferdig produkt. Denne erfaringen håper vi å kunne dra stor nytte av gjennom boligprosjektet vi nå er i gang med!

For tiden bor vi med våre tre kjekke tenåringsgutter, hund og katt i et hyggelig nabolag et steinkast fra Beverskaret. Vi har bodd i huset vårt fra 1967 i snart 15 år, og hadde nok trodd at vi skulle bli boende her til vi som pensjonister skulle nyte en rolig og tilbaketrukken tilværelse i en vedlikeholdsfri to-roms leilighet . Med to krevende jobber og et landsted fra 1870-tallet, fant vi fort ut at det å holde to eldre boliger ved like var ikke noe vi hadde overskudd til i lengden. Jakten på en ny bolig begynte i det små med søk på Finn.no etter vedlikeholdsfrie eneboliger i samme skolekrets. Tilfeldighetene ville at på en av våre mange turer i det naturflotte nærområdet vårt skulle vise veien til det som skulle bli vår fremtidige bolig. I enden av stien åpnet det seg et byggeprosjekt som vi ikke hadde sett maken til i vårt område. Utsikten var til å ta pusten fra enhver, og med kveldssola i øynene spaserte vi nedover svingene.  Vi må ærlig innrømme at det så utrolig fristende ut der beboerne i byggetrinn 1 og 2 i Beverskaret satt og nøt stillheten og utsikten fra de flotte, vestvendte terrassene!

Etterhvert ble byggetrinn 4 ble lagt ut for salg, og etter å ha fått en omvisning i byggetrinn 3, var vi solgt. Og det ble også leiligheten i byggetrinn 4 , som denne bloggen skal handle om ! Utbygger Odd Hansen er nå igang med byggeprosessen og det kommer til å bli et langt, men  spennende år før innflytningsdagen er her! I mellomtiden vil vi ta dere med på denne reisen fra første tegninger til innflyttingsfesten! Her kommer vi til å lage innlegg fra de forskjellige valgene vi må ta;  fra fliser, kjøkken, gulv, innredning og alt som skal til for å bygge og innrede leiligheten vår.

Velkommen til vår byggeblogg fra Beverskaret, håper den kan både inspirere og engasjere!

Hilsen Kristine og Rune

Beverskaret i Haugesund