PÅ BESØK I VÅR NYE LEILIGHET I BEVERSKARET 4!

Beverskaret, Bygg reis deg

Leilighetene i Beverskaret 4 begynner virkelig å ta form!

I dag tok vi turen innom Beverskaret for å se byggeprosessen. Det var en herlig opplevelse å for første gang kunne bevege seg fra rom til rom i leiligheten vår.

Kjetil fra Odd Hansen hadde med hjelmer til oss alle sammen, sikkerheten først! Hele Beverskaret kokte av arbeidsfolk, så vi måtte trå varsomt for ikke å forstyrre dem.

Foreløpig er det uten belysning ,  foruten om det som er fra vinduene. Og allikevel føltes leiligheten lys og fin! Det er utrolig hvor små noen rom virker, mens andre virker kjempestore, før alt interiør har kommet på plass. Men alt er nøye planlagt og interiøret er tegnet opp etter mål på plantegning, for å være sikker på at det passer rommene.

På denne filmsnutten tar vi dere med på en liten rundtur i leiligheten vår.

Vi hadde med oss mamma og pappa Vikse og femtenåringen opp i leiligheten.  De var like spente som oss til å se hvordan det har blitt etter at veggene har kommet opp. Alle vegger er nå gipset og sparklet, og membranen på baderommene er på plass. Neste prosess er nå flislegging og maling!  Det var veldig gøy å se de forskjellige arealene etter at det store, tomme rommet var delt inn i soverom, bad og stue. Vi er superfornøyde, og gleder oss ikke mindre til å flytte inn i Beverskaret i Januar 2018!