Vi har tatt våre første skritt i leiligheten vår i Beverskaret!

Beverskaret, Bygg reis deg

Vi har tatt våre første skritt i leiligheten vår i Beverskaret!

Beverskaret, Bygg reis deg

Etasjen vår i Beverskaret 4 er på plass, og vi fikk tatt våre første skritt i det som skal bli vår leilighet. I dag klatret vi til topps og fikk vi være med Odd Hansen for å se på utsikten.

Kjetil Alvheim i Odd Hansen tok i mot oss Beverskaret og utstyrte oss med verneutstyr, hjelm og vest. Det er utrolig spennende å følge med på byggeprosessen nå som byggene reiser seg.

Med arbeidskarer og durende maskiner rundt oss fikk vi sett hvordan det hele går for seg på en byggeplass. Her gjaldt det å tråkke forsiktig mellom armeringsjern og betongelementer, ikke så lurt å ha på høye hæler…

trappetrinn-beverskaret-odd-hansen

rune-med-verneutstyr

pa-befaring-beverskaret-odd-hansen

arbeidere-odd-hansen-beverskaret

deler-odd-hansen-beverskaret

Vi fikk vi klatre opp de provisoriske trappene opp til 4.etasje . Vel oppe fikk vi for første gang kjenne på følelsen av vårt fremtidige hjem. Her blir terrassen, her begynner kjøkkenet og her skal sofakroken være. Det er ikke til å legge skjul på at en av årsakene til at vi valgte Beverskaret er utsikten. Denne kalde, solfylte novemberdagen skulle vi endelig få se den fra riktig høyde! I et nydelig vinterlys viste havet vest der ute seg fra sitt beste. Haugesund for våre føtter, med havet , øyene og en himmel som spilte fra sol i sør til tunge skyer mot nord.

mot-fremtiden-beverskaret

on-top-of-the-world-beverskaret

Ettersom vi skal ligge i 4.etasje får vår leilighet også inngang bygget rett ut mot bakkenivå på baksiden. Det har vært vanskelig å se for seg hvordan det skulle løse seg, ettersom bygget ligger med en stor fjellskrent bak. Nå var det mange meter ned på baksiden,  som senere fylles opp med stein og jord og planeres ut til et grøntareal. Her får vi morgen- og formiddagssol. Kjetil måtte prøve sitt nye måleinstrument på mobilen som sjekker solforholdene der man befinner seg. Det ble bekreftet at det er gode solforhold rundt hele bygget, så her gjelder det å ha grillen klar, sommer som vinter!

solforhold-beverskaret

kjetil-alvheim-og-rune-bruvik-beverskaret

rune-i-leiligheten-beverskaret

Rune i «stua»

Om vi ikke var fornøyde med valget om leilighet i Beverskaret før, så ble vi ikke mindre fornøyde etter turen i høyden i dag! Tålmodigheten ble satt på en ny prøve, kan man trygt si. Heldigvis er det mange avgjørelser og mye planlegging som skal til ennå, før vi er klare. Dette året som skal gå kommer nok til å gå fort, allikevel. Får vi håpe da!

utsikten-beverskaret

Utsikt Beverskaret 4