Planlegg dine elektriske installasjoner godt!

Inspirasjon

Planlegg dine elektriske installasjoner godt!

Inspirasjon

Vi har fått god hjelp fra vår leverandør Haugesund Elektriske når det kommer til valg av el-installasjoner i vår leilighet.

Haugesund Elektriske er leverandør av Elko produkter og systemer.  Elko har et fantastisk utvalg av brytere, stikk, el-panel, termostat og mye mere. For å få en optimal løsning på alle elektriske behov i din bolig er det en del hensyn å ta.

2_miljobilde_black_november

banner_elco_620x338

En ny hverdag

Etter å ha bodd i et eldre hus i mange år, har vi sett oss mektig lei på skjøteledninger, padder og kabler! Det føles som om vi aldri kunne få nok steder å plugge inn ladere eller nettverkskabler. I tillegg var det lite som var koblet opp i de sonene vi ønsket belysning. Løsningen ble lange ledninger som ble dratt langs vegger og gulv, eller lamper som måtte skrus av og på rundt i alle kriker og kroker. Og ikke minst på kjøkkenet og badet hadde vi ikke nok støpsler til å kunne plugge i kjøkkenmaskiner og hårfønere etter behov.

fimmer-830x351

Når vi nå skal planlegge til den minste detalj for å unngå dette i vår fremtidige bolig, er vi glad for å fått god hjelp fra fagfolk med erfaring på dette området. Det har vært endel rom og individuelle, personlige behov for alle som skal bo i leiligheten skal være fornøyde.

elko_sound_sort_1200x600

soverom_sort_bryter1-970x400

Ulike farger og materialer

Vi ønsker at de elektriske komponentene skal være minst mulig synlige og blende naturlig inn i resten av interiøret i leiligheten. Det er fint å ha et felles uttrykk for lys, brytere og kontakter. Her har Elko heldigvis et godt utvalg av farger og former av sine produkter.  Her er det en god del å velge mellom i farger og utforming av de forskjellige komponentene. Vi har selvsagt gått for en god del matte, sorte komponenter både i dimmere, stikk og brytere. I tillegg har vi valgt en flatere type stikk for at disse skal dominere minst mulig.

temp1-1024x511

Nok stikk i alle rom .

Vi gikk sammen med Haugesund Elektriske gjennom rom for rom og  sørget for at vi får nok stikk og brytere i de ulike sonene. Kjøkkenet er boligens viktigste rom. Det er her vi lager mat, spiser middag, gjør lekser med barna eller jobber. Det er derfor viktig at det er muligheter for å lade både PC og telefoner i denne sonen i tillegg til de typiske kjøkkenbehovene. Vi har blant annet fått montert et skjult stikk i platen i kjøkkenøya og sørget for nok uttak over benkeplaten i kjøkkenkroken ellers.

untitled-4

Multistikk

Et moderne hjem har flere multimediabehov. Dermed er det også viktig å ha nok uttak til nettverkskabler, datautstyr og tilbehør. Her har vi valgt multistikk fra Elko med alle nødvendige uttak i stue og på alle soverom. Da slipper vi padder, og gamer`ene i heimen slipper å spille på det trådløse nettverket. Elko har også flotte styringsystemer for lyd som kan stilles inn i flere soner, så kan vi bevege oss rundt i leiligheten med et flott lydbilde overalt.

gang_hvitstol_skifer

Vi regner med å ha fått dekket alle behov for både belysning og tilkobling av alle elektriske produkter i leiligheten i Beverskaret. Det er verdt en titt  på inspirasjonssidene til Haugesund Elektriske for å både hjelp til planlegging av ny eller for å optimalisere din nåværende bolig.