Endringer av plantegninger hos boligleverandør Odd Hansen

Beverskaret

Endringer av plantegninger hos boligleverandør Odd Hansen

Beverskaret

Forrige uke var vi i møte med boligleverandør Odd Hansen med  de nye tegningene våre.

REKLAME

Odd Hansen Prosjekt AS er opptatt at alle kunder skal få anledning til å sette sitt  preg på sin nye leilighet. I den anledning gir de kjøperne mulighet til å endre på plantegningen. Etter møtet med IN Design fikk vi så mange gode innspill for en ny planløsning. De nye endringene vil sette et mere personlig preg på leiligheten.

img_5092

Vi tok med oss de nye plantegningene til Kjetil Alvheim i Odd Hansen Prosjekt AS på Karmøy for å se om det hele var gjennomførbart.

I dette møtet gikk vi gjennom våre og IN Designs innspill for å se på den praktiske gjennomføringen av endringene.  Det er viktig å ivareta byggtekniske forskrifter og tekniske forutsetninger som rørføringer osv.  Kjetil hadde satt av tid til denne prosessen slik at en har en endelig plantegning ferdig før vi skal videre i våre tilpasninger hos rørlegger og kjøkkenleverandør.

img_5088

 

Det er viktig for Odd Hansen å gi informasjon til kjøper i denne prosessen. Slik får vi som kjøper muligheten til å ta de valgene vi ønsker i god tid før fristene for de ulike endringene går ut. Det er mye som skal klaffe! Etterhvert som byggeprosessen går fremover må de ulike fagene og leverandører ha de avklaringene de er avhengig av for å kunne levere et godt resultat.

Noen ønsker større stue og tar bort et soverom. Noen ønsker tv-stue og/eller bibliotek og slår sammen to soverom eller de utvider det ene ved å ta litt av stuen. Noen ønsker å bygge ekstra garderobeløsning i gangen.  Det er mulighet for endring av dører

Vi ønsket å endre første del av leilighetens område med gang, soverom og bad. Dette er en leilighet hvor vi skal ha en livstidsstandard, og samtidig være et sted hvor våre ungdommer skal trives. Det var også viktig for oss å tenke over fremtidens familiestruktur, når barna har flyttet ut. Kanskje også en fremtid med barnebarn på besøk.

IN Design hadde en fantastisk løsning med en lounge bakerst i leiligheten med hovedsoverom og bad til oss. Denne idèen falt vi virkelig for,  og ønsket å beholde. I tillegg ville vi ha en viss størrelse på rommene til guttene. Vi ville også skape plass til en liten tv-stue / gjesterom der  eldstemann kan være når han er hjemme på besøk.

Kjetil var veldig positiv til endringene, og vi venter nå tilbakemelding på de endelige endringene og nye tegninger . Når de er klare kan vi gå igang med planlegging av kjøkken og bad!

Drømmeleiligheten begynner å ta form!

img_5094