Bli med på premierevisning i Beverskaret 4.

Beverskaret, Bygg reis deg, Natur, Uteområdet, Utsikt

Bli med på premierevisning i Beverskaret 4.

Beverskaret, Bygg reis deg, Natur, Uteområdet, Utsikt

Bli med på premierevisning i Beverskaret 4,  tirsdag 25. April 2017 mellom kl. 15.00 – 18.00!

Kanskje er du vår nye nabo? Det er meldt knallvær denne flotte vårdagen, så du vil kunne nyte utsikten fra Beverskaret på sitt aller beste.

I morgen er det premierevisning med mulighet til å bevege seg rundt i leilighetene. Med skog og fjell som nærmeste nabo,  kan du nyte både havutsikt og skogens fred og ro.

beverskaret-visning-1

I dette siste byggetrinnet er fordelen at du ligger så tett på naturen som man overhode kan komme.  Med et stort og solrikt grøntareal bak byggene vil roen her oppe kun bli forstyrret av fuglekvitter. Vi håper flere av dere tar turen for å sjekke ut de hvilke av de flotte leilighetene som er ledige. Noen av naboene har vi allerede rukket å bli kjent med. Men vi har plass til flere;  det er fremdeles noen leiligheter ledige.

beverskaret-visning-2

beverskaret-visning-3

I morgen er det på med hjelm og nyte utsikten fra de 30 kvm terrassen!  Odd Hansen stiller med en bolle og kaffe, så ettermiddagskaffen tar vi i Beverskaret i morgen! Dere kan bare glede dere.  Med fare for at dere ikke vil dra hjem igjen ; Vi håper å se dere der!on-top-of-the-world-beverskaret

Ta gjerne en titt på våre tidligere blogginnlegg for å se vårt første møte med Beverskaret :

odh-beverskaret-mail