Siste avgjørelser på tilvalg for i leiligheten i Beverskaret

Beverskaret, Bygg reis deg, Interiør

Siste avgjørelser på tilvalg for i leiligheten i Beverskaret

Beverskaret, Bygg reis deg, Interiør

De siste avgjørelsene av tilvalg for leiligheten i Beverskaret er nå på plass. Vi hadde gjennomgang med Odd Hansen denne uken.

På tilvalgsmøtet ble det satt farger på alle vegger og tak. I tillegg valgte vi hvilket gulv og dører vi skal ha i leiligheten.

img_5088

Det er ganske så skummelt å sette punktum for endelig tilvalg for et nybygg. Det er mange smådetaljer som avgjør hvordan helheten er. Derfor er det godt at vi har hatt såpass god tid på planlegging. På møtet hos Odd Hansen på Karmøy fikk vi god hjelp av Lisa Linn Green. På tegningen over leiligheten markerte vi nøye med fargekoder hvilken farge vi skal ha på de forskjellige veggene.

odd-hansen-2
img_8207

Lisa hadde laget en flott inspirasjonsvegg med forskjellige, aktuelle temaer innen fargevalg fra Jotun. Dette er til god hjelp om man er usikker på hvilke farger som passer sammen eller hva som er i tiden nå.  Vi jobber jo mye med farger og trender i jobbene våre, noe som nok viser seg igjen i våre fargevalg innen interiør. Det var allikevel gøy å se at mange av de fargetemaene som Lisa viste fram hadde slektskap med vår fargeskala.

odd-hansen-3

Det er jammen litt av en jobb å holde styr på så mange tilvalg  kundene som skal sette på et helt leilighetskompleks! Det er derfor godt at Odd Hansen har lang erfaring og dyktige samarbeidspartnere. Vi gleder oss i en haug til å se våre farge- og materialvalg satt i live. Det blir ikke mange hvite flater, kan vi ihverfall røpe…. Våre endelige valg skal vi få presentert her på bloggen om ikke så lenge.

img_8209