Solskjerming er noe vi definitivt har behov for i vår leilighet i Beverskaret.

Inspirasjon, Interiør, Solskjerming

Solskjerming er noe vi definitivt har behov for i vår leilighet i Beverskaret.

Inspirasjon, Interiør, Solskjerming

I en leilighet med mye vinduer og lys er det viktig med god solskjerming. Det er mye å velge mellom av rullegardiner, persienner, lameller og gardiner.

Solskjerming fra Vista Norge AS er en totalleverandør innenfor gardinoppheng og solavskjerming. Strandgaten Maling, Gulv & Tapet har blitt forhandler av Vista solskjerming, og vi tok en titt på disse produktene.

Strandgatge maling, gulv og tapet
Vista Norge AS er en av de største på sitt felt i Norge , har kunder over hele landet og har vært på markedet siden 1982.  De har siden oppstarten solgt kjente merkevarer for innvendig solskjerming og gardinoppheng. I 2009 begynte de arbeidet med å bygge opp en egen kolleksjon for solskjerming basert på  forhandleres tilbakemeldinger og behov. Kolleksjonen er tilpasset og målrettet mot det norske markedet, og vi kaller den ”Vista Måltilpasset Solskjerming”.

Raglamyr MGT solskjerming vista

Vista Måltilpasset Solskjerming blir i all hovedsak produsert i Norge, noe som i seg selv er ganske unikt. Fra våre lokaler i Nittedal utenfor Oslo distribuerer de skreddersydde produkter til forhandlere over hele Norge.

Solskjerming hos Strandgaten Maling, Gulv og Tapet

Strandgaten MGT har utvalget og utstilling av disse flotte produktene, som du får i mange ulike farger og kvaliteter. Her kan man virkelig gjøre solskjerming spennende, og tilpasset til interiøret. Vi ser for oss å bruke disse spesielt i alle vinduene mot sør. Mange av produktene kommer også i en tekstil og med rammer som gjør solskjermingen lystett. I tillegg er noen av plissègardinene doble, som gjør gardinene isolerende for både kulde og varme. Utvalget er stort i både farger og møster. Det finnes også ulike farger og materialer på rammeverket, og alle produkter tilpasses selvsagt etter kundenes mål.

Plissègardiner solskjerming Vista

Solskjerming plissè Vista

rullegardin solskjerming Vista

rammeverk solskjerming vista

Ta gjerne turen opp til  kontakt med Strandgaten Maling, gulv og tapet og ta en titt på utvalget. Her følger noen flotte bilder fra katalogen til Vista Norge til inspirasjon. Vi liker ekstra godt de mørke grå lamellene, og se semitransparente rullegardinene som demper sollys men beholder utsyn. På soverommene og gjesterom mot sør, faller nok valget på lystette plissègardiner i farger som passer veggfarger.

lameller-vista

plissegardiner-vista

rullegardiner-vista

persienner-vista