Terrassen, en utvidelse av stua når sola varmer.

Beverskaret, Terrasse, Trender

Terrassen, en utvidelse av stua når sola varmer.

Beverskaret, Terrasse, Trender

Terrassen i Beverskaret er på hele 30 kvadratmeter, og blir en god utvidelse av stua når sola varmer.

Det er sommer, og vi gleder oss veldig til neste år når vi kan nyte utsikten mot havet i vest fra terrassen i Beverskaret. På solfylte dager trekker vi ut, og vi gleder oss til å innrede terrassen vår neste år. Vi har latt oss inspirere av flotte bilder på Pinterest i planleggingen.

beverskaret-terasse-7

På Pinterest har vi samlet bilder i en mappe ; Beverskaret Terrasseinspo. Det bugner i bilder som er både frodige og stramme på en gang, akkurat slik vi ønsker oss. Det er viktig å ikke møblere for voldsomt, eller skjule den flotte utsikten, hverken fra stua eller fra terrassen. En utfordring blir å finne møbler som ikke sperrer for utsikten fra stua. Leiligheten har vinduer som går helt ned til gulvet, og det er glassrekkverk på terrassen.

beverskaret-terrasse-21

Dekket på Beverskaret er betongheller. Disse er praktiske, og kan eventuelt byttes ut senere med tre eller annet. Inntil videre er det jo mulig å legge på noen matter eller utetepper for å myke det hele opp. Ved å bruke mye tekstiler og tepper får vi et lunt og innbydende uttrykk.

beverskaret-terasse-15

beverskaret-terrasse-22

 

Vi er veldig glade i grønne planter, og kommer til å gå til skaffe oss endel plantekasser. Det finnes også mange plantekasser som er fine å lage selv, enten i betong eller i trepanel. Kanskje får vi også plass til en liten urtehage? Det hadde vært utrolig deilig å hente inn litt av markens grøde til maten rett utenfor døra!

beverskaret-terasse-10

Når det gjelder hagemøbler så er trenden nå veldig minimalistisk og stram. Aluminiumsrammer med enkle linjer og puter dominerer i år. Vi drømmer om noen myke og gode møbler å slenge seg i en ettermiddag i sola. Foreløpig tar vi med oss de sorte rottingmøblene våre, så får vi heller se etterhvert. Et betongbord står høyt oppe på ønskelista!

beverskaret-terasse-2

beverskaret-terasse-6

Vi er også veldig glade i levende lys og peis, men siden vi ikke kan ha dette på terrassen, vil vi bruke endel lykter og lanterner. Det er en drøm å ha en hengekøye eller hengestol på terrassen. Kanskje finner vi et alternativ her som vi kan henge i en krok fra taket? Med et mykt pledd og godboken i hånda, er det alt vi trenger for å skikkelig chille`n på terrassen i Beverskaret.

beverskaret-terasse-11