Velkommen 2017 – vår siste feiring i dette huset.

Inspirasjon

Velkommen 2017 – vår siste feiring i dette huset.

Inspirasjon

Vi kan endelig si;  velkommen 2017! Dette året hvor vi kan se frem til å flytte inn i vårt nye hjem i Beverskaret.

En herlig jul og nyttårsaften er vel overstått. Denne gangen for aller siste gang i hjemmet vi har bodd i i 15 år. Vi gjorde ekstra mye ut av pyntingen i år, for på en måte å kunne takke for oss.  Julen ble feiret hjemme sammen med familie og gode venner.

velkommen-2017-velkommen

Det har ikke skjedd så mye med planlegging av Beverskaret for vår del de siste ukene. I stedet har vi brukt før- og romjul på finpussing på huset før det skal legges ut for salg på nyåret.  2017 betyr også farvel til hjemmet vårt, som vi har opplevd så mye i. Vi deler noen bilder fra nyttårsaften for å markere slutten på en periode og begynnelsen på en ny.

velkommen-2017-borddekking-1

Vi fikk ny spisestue fra like før jul, som har plass til 14 rundt bordet. Den ble kjøpt med tanke på Beverskaret, men jammen trengte vi den i jula! Spisestua med 6 stoler er i hvitoljet eik fra danske Casø Furniture. Vi er kjempefornøyde, og gleder oss til møblere med den i leiligheten.

velkommen-2017-cherio

Det er alltid gøy å velge ut tema for pynting av bord til fest. Denne nyttårsaften var inspirasjonen is og krystaller, kanskje minner det litt om Frozen filmen? Vi er glade i gjenbruk så vi valgte å bruke mye av det vi hadde i hus.  Kun noen lys og servietter ble kjøpt inn nytt. Ellers brukte vi tomme saftflasker, wiskeyglass og vinglass som vi satte på hodet og satte hvite lys i. Sammen med servietter i sølv og svart («Cherio miss Sophie») og sølvstjerner ble det veldig stemningsfylt. En annen detalj var bjørkegreiner sprayet med snøspray og en lyslenke. Legg merke til de tomme glassflaskene med sugerør. Det er tomme Snapple flasker som vi samler og rengjør.  Helt supre til å servere vann og saft i!

velkommen-2017-borddekking2

Med dette, godt selskap og  flotte raketter kunne vi ønske hverandre et riktig Godt Nyttår!!!

Godt nyttår til alle dere fra oss!

velkommen-2017-kristineogrune

velkommen-2017-raketter