Visning i Beverskaret 4 , Onsdag 4. Oktober kl. 17-18

Beverskaret, Bygg reis deg

Visning i Beverskaret 4 , Onsdag 4. Oktober kl. 17-18

Beverskaret, Bygg reis deg

SNART UTSOLGT I BEVERSKARET

Onsdag den 4. oktober er det igjen duket for åpen visning  på ledige leiligheter i Beverskaret 4.

Om noen få måneder er Beverskaret 4 innflytningsklart, og halvannet års ventetid er endelig over. Men det er ennå plass til flere, gode naboer, og vi gleder oss til å treffe dem alle sammen!

10 av leilighetene i det sentrumsnære og solrike fjellskaret er fremdeles ledige for kjøp, og rasker du litt ekstra på kan du sikre deg toppleiligheten med utsikt over hele byen og hele havet.

Se utsiktsbilder fra terrassen på fire av de ledige leilighetene her:

Leilighet 6.3:

Leilighet 4.2: 

Leilighet 2.6:

Leilighet 2.1: 

Det er, og skal være, vanskelig å finne seg ny bolig. Du har mange kriterier som skal oppfylles, før hjertet begynner å pumpe litt ekstra idet du finner den rette. Helst skal boligen ligge plassert slik at du har kort vei og gange til det meste, med et mangfold av turstier i skog og mark, og urbane utfoldingsmuligheter, like utenfor stuedøren.

Er du ekstra nøye, skal du fra boligen og den store solvendte terrassen din også ha en utsikt som hver dag bekrefter at du bor mellom bakker og berg ute ved havet.

Boligen din skal ligge kortest mulig fra, og på grensen til, alle elementene du fyller livet ditt med. Natur, kultur, butikken, sentrum, arenaer for sosial omgang med familie og venner, samt transportmuligheter til der du og dine kjære ønsker å ta turen. Utenfor blir din og dine nye naboers tomt pent opparbeidet med murer, beplantning og belysning, og veier og parkeringsplasser asfalteres.

Du er ferdig med vedlikeholdsarbeid og oppussing, og ønsker deg alt klappet, klart og nøkkelferdig. Det vil du få med slette malte vegger og himlinger, vegghengte toaletter, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og stor skyvedørsgarderobe. Kjøkkeninnredningen inkluderer komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alt er nytt, ubrukt og ferdig installert. Vannbåren varme i flise- og parkettlagte gulv gir leiligheten en lun og god oppvarming.

Kjenner du deg igjen i kriteriene ovenfor, blir det sannsynligvis ikke så vanskelig å finne din nye bolig likevel.

For på toppen av Haugesund, ved foten av Vardafjellet og på grensen til alt, er Odd Hansen nå i gang med fjerde og siste byggetrinn av Beverskaret Terrasse. Byggetrinnet utgjør ferdigstilling av de 36 siste av i alt 108 terrasseleiligheter på byens beste østkant, tegnet av arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS, ved Sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim.

Terrasseleilighetene vil være selveierleiligheter der hver leilighet får skjøte på sin leilighet, garasjeplass og bod. Fellesutgifter til varmtvann for oppvarming og varmtvannsforbruk, forsikring, trappevask, fiberoptikk med TV, strøm til fellesområder, vaktmester og ikke minst vedlikeholdsfond, deles mellom leilighetene. Erfaringsmessig dekker ca. kr. 25,- pr kvadratmeter leilighet pr måned dette. Haubo vil ivareta forretningsførselen for sameiet.

Bygget blir bygget etter krav fra de nyeste byggeforskriftene som blant annet krever at store deler av energiforbruket skal være miljøriktig. Vi løser det med varmepumper som henter energien fra jordvarme og produserer varmtvann som sendes ut til den enkelte leiligheten både som gulvvarme og til forbruksvann. Leiligheten får da dekket størstedelen av sitt energibehov fra fellesanlegget. Brannsikring i bygget dekkes med at leilighetene får sprinkleranlegg.

PRISLISTE

Utbygger forbeholder seg retten til å endre prisene underveis i prosjektet.

Betalingsbetingelsene er gunstige for kjøperne:
For å reservere leilighet må kjøper signere budskjema som sikrer deg som kjøper retten til den tildelte leiligheten. I forbindelse med signering av kontrakt betales det et forskudd på 10% av kjøpesummen.

Byggearbeidet er godt i gang og det er forventet overtagelsestidspunkt i januar 2018. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av  fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Hver kjøper får utlevert nøyaktigleveransebeskrivelse. Vi tar forbehold om mindre justeringer av tegninger og beskrivelser.

Her kan dere lese vårt første blogginnlegg om vårt første møte med Beverskaret 4!

http://beverbygg.no/category/beverskaret/